boek‘Jeroen Bosch voor Beginners’, een aanrader

BESTELLEN

Zoals de titel al aangeeft, is het boek ‘Jeroen Bosch voor Beginners’ zeer geschikt voor nieuwe Bosch-fans. Auteur Frank van Geloven neemt de lezer aan de hand mee door de wereld en het leven van Jheronimus, in het boek kortweg Jeroen. Het boek bestaat uit vijftig compacte hoofdstukken en is rijk geïllustreerd met prachtige foto’s van Dirk Kreijkamp.

De inhoud verklappen we hier niet, maar het is vooral toegankelijk geschreven, laagdrempelig en vol met leuke weetjes. Het boek is geen speurtocht naar kunsthistorische achtergronden, maar beantwoordt veel voor de hand liggende vragen rond de figuur Jheronimus Bosch, die bij het grote publiek leven, maar zelden of nooit in publicaties aan de orde zijn gekomen.

Wanneer je tegenwoordig door de stad ‘s-Hertogenbosch van Jheronimus loopt, kom je veel elementen tegen die er tijdens zijn leven al waren. Alleen besef je dat nog nauwelijks. De voetsporen van Bosch liggen er bij wijze van spreken nog. Aan de oppervlakte van de ook na 500 jaar goed bewaard gebleven historische stad kun je veel vinden over Jheronimus. Wat? Dat vertellen wij in het boek.

50 MYSTERIES ROND JHERONIMUS EN 50 ANTWOORDEN

We pretenderen niet, dat ons boek het nieuwe standaardwerk over het leven van Jheronimus Bosch is. Wij interpreteren gegevens uit oude publicaties, toegankelijke archieven, documentaires en eigen onderzoek op locatie. Dat levert in een aantal gevallen hele verrassende en spraakmakende conclusies op. Conclusies waar je over kunt discussiëren, maar ook sommige, die feitelijk staan als een huis.

Het succes van het boek is groot. We zijn toe aan de derde druk en het is in de stad ‘s-Hertogenbosch het best verkochte Bosch-boek.

BESTELLEN

Het boek kost € 19,95 (+ € 3,95 verzendkosten)
Om logistieke redenen accepteren we helaas geen internationale orders
U kunt het boek HIER bestellen.

Na ontvangst van uw bestelformulier sturen wij u een factuur. Nadat het verschuldigde bedrag op onze rekening is overgemaakt, verzenden wij het boek.

SIGNEREN
De auteur kan het boek desgewenst signeren. In het bestelformulier kun u bij het afrekenen in het Veld ‘bestelnotities’ aangeven, dat u een opdracht wilt en met welke tekst.